Mange medlemsfordeler

Ønsker du å etablere virksomhet i Grue Kommune finnes det mye hjelp å få om det være seg å få tak i passende lokaler, tilgang på erfaringer eller hjelp til å komme i gang. Kontakt gjerne oss så vi kan hjelpe deg i gang.
Vi er også en del av Kongsvingerregionen,  som har tilgang på informasjon og kompetanse knyttet til dine behov. For mer informasjon, kontakt Grue Kommune. Grue kommune ønsker nye og etablerte bedrifter velkommen. Ta gjerne kontakt om du har planer om å starte egen bedrift eller har et firma, og vurderer å flytte til kommunen. I kommunen er det tilrettelagt for nybygg og du vil finne stabil og god arbeidskraft hvor lokalt samarbeid er sentralt. Ta kontakt med næringsrådgiveren i kommunen, Haakon Gjems på mobil 918 66 236.
Klosser Innovasjon kan hjelpe om du har spørsmål om dine planer og bedrift. Deres forretningsutviklere involverer de riktige aktørene og har oversikt over alt fra næringsområder til markedssituasjon og mulighetene som finnes. Kontakt Klosser på 62 82 76 00 eller les mer på klosser.no