Mange medlemsfordeler

Grue Handels- og Næringsforum ønsker deg hjertelig velkommen til et morgenmøte med fokus på: Vekst, utvikling og innovasjon gjennom styrket samarbeid. Du finner linken for påmelding helt nederst i teksten.

I dagens arbeidsliv vil ledere som erverver seg kunnskap om arbeidsmiljøfaktorer også ha evnen til å være mer strategiske. Foretak som har en trygg og sterk kultur vil sammen med sine medarbeidere oppleve produktivitet og innovasjon påvirkes positivt.

Økt kompleksitet i markedet og arbeidslivet stiller nye krav til våre medarbeidere og arbeidsplassen de befinner seg på. Særlig nå vil en kunne hevde at samarbeidsproblematikk og konflikter er unngåelige fenomener. Med god oversikt over håndtering av oppståtte arbeidsmiljøsituasjoner kan disse også møtes med større trygghet fra arbeidsgivers side, og økt visshet om at negativ energi kan endres til læring og utvikling. Til det beste for hele organisasjonen.

Hvem passer temaet for?

I frokostmøtet vil du få oversikt over hvordan forstå analyse av konflikt, metoder og prosesser for å håndtere dem. Samlingen vil være nyttig for ledere, HR, tillitsvalgte og verneombud i forståelsen av og møte med krevende arbeidsmiljøsituasjoner.
Fagsamlingene benytter seg av Nøgd systematikk som benytter forskning, lovkrav og praksis som hovedelementer i arbeid med løsninger.

Om kursholder:

Organisasjonspsykolog Tommy Antonsen i semje.com, og har mange års erfaring med håndtering av arbeidsmiljøutfordringer og underviser i HMS-Sikkerhet på Nord Universitetet. De siste årene har han jobbet med innovasjon og utvikling av appen Nøgd og gjennom dette gjort fag og forskning innen konflikthåndtering mer tilgjengelig for norske virksomheter.

Praktisk informasjon:

9. april 2024 fra kl: 08:00-10:00, Skaslien Gjestgiveri!

Vi organiserer en frokostbuffé tilrettelagt av Skaslien Gjestgiveri. Vi setter stor pris på om du kan registrere deg innen 31.mars 2024, slik at vi kan få en idé om hvor mange som kommer, ettersom vi har begrenset med plass. Du er hjertelig velkommen til å ta med deg kolleger, en venn eller fler 😃

➡️ Klikk på linken for påmelding: https://grue-hnf-25881296.hubspotpagebuilder.eu/p%C3… 

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *