Mange medlemsfordeler

Styret i Grue Handels- og Næringsforum er glade for å ønske Bergá velkommen til vårt team! Bergá har nå blitt en del av Grue Handels- og Næringsforum, og har fått stillingen som mediekoordinator.

Vi har ventet lenge på å få til dette, og er veldig glade for det Bergá allerede har satt i gang å hjelpe til med viktige oppgaver slik at medlemskapet skal bli bra og attraktivt for alle. Vi har et veldig engasjert styre, og med Bergás hjelp og engasjement klarer vi å få ut informasjon, ideer og prosjekter på en god måte, der dette hører hjemme: hos våre medlemmer og kommende medlemmer.

En personlig hilsen fra Bergá:

Hei! Jeg heter Bergá Hordvik Thorgrimsdottir og har akkurat blitt mediekoordinator for Grue Handels- og Næringsforum (GHN). Jeg har fått i oppdrag å oppdatere og vedlikeholde GHN sine sosiale medieplattformer og promotere aktiviteter og arrangementer i næringshagen og kommunen.

Jeg har en bachelor i Visuell kommunikasjon fra Universitet i Newcastle, Australia og har solgt egendesignede klær gjennom nettbutikken www.lopi.no siden 2010. Jeg jobber også som daglig leder hos Hordvik Fysioterapi.

Jeg gleder meg utrolig mye og ser frem til en spennende tid fremover! Jeg blir nok å se med mobilkamera rundt om i Kirkenær for å samle innhold og følge med på hva som skjer. Vil du hilse på er det bare å komme og si hei!

Jeg skal gjøre mitt beste for å fylle kontoene med interessant innhold. Håper dere vil finne inspirasjon og glede i å følge med videre! Kontakt meg gjerne hvis dere har noen gode ideer eller arrangementer dere vil ha promotert.

Med ønske om en riktig god dag, hilsen styret i Grue Handels- og Næringsforum.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *